Kapsalon Haar'Salon

Creativiteit en aandacht voor jou staan bij Haar’Salon op nr 1  !

 

Ontdek de look die bij jouw persoonlijkheid past !

 

Kwaliteits producten

Haar´Salon maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande produkten van exclusieve kappersmerken van oa Farouk USA, ASP en Nioxin.

 

“ Just be yourself,

let people see the real and beautiful person that you are “ 

 

Onder het genot van een warm of koud drankje bepaalt uzelf de richting van de behandeling. Iedereen is uniek en heeft of zoekt een eigen stijl.

Care for hair: uitsluitend de beste produkten om uw haar in topconditie te houden.

 Haar’Salon is in 2013 uitgeroepen tot Kapsalon van het jaar voor de Nederlandse Haarstichting.

Privacy Policy 2018

 

Kapsalon Haar'Salon is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacy policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens verzamend en gebruikt worden en met welk doel. Er wordt aangeraden deze zorgvuldig door te lezen.

 

Gebruik van persoonsgegevens
Persoonsgegevens (die via deze site) worden verzameld, gebruikt Kapsalon Haar'Salon alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Dit is voor de vragen en/of opmerkingen die u via het contactformulier heeft gesteld of voor het inschrijven van een cursus. Daarmee voldoet Kapsalon Haar'Salon aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl.

 

Hoe gaat Kapsalon Haar'Salon om met uw persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. De gegevens worden niet verspreid onder derden.

 

Bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Kapsalon Haar'Salon gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen. Kapsalon Haar'Salon zorgt dat deze gegevens worden geanonimiseerd, bovendien worden deze gegevens niet verstrekt aan derden

 

Google Analytics Kapsalon Haar'Salon maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier de website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruikt Kapsalon Haar'Salon Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacy beleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan Kapsalon Haar'Salon te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Instagram, Twitter en Facebook
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken als Instagram, Twitter en Facebook. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Instagram, twitter en Facebook zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van  Instagram, Twitter en Facebook om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

 

Wat zijn persoonsgegevens?
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

 

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar .

 

Opname in relatiebestand
Indien u wilt kan Kapsalon Haar'Salon uw gegevens opnemen in het relatiebestand. U heeft overigens altijd de optie om de keuze voor het al dan niet toesturen van extra informatie te wijzigen.

 

U heeft volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op inzage in uw eigen gegevens.

 

Door aanmelding verklaart u zich akkoord met het bovenstaande.

 

Attentie: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens. Dit betekent dat u eventuele wijzingen (zoals verandering van adres of e-mail) zelf dient aan te passen.

 


Recht van bezwaar en overige rechten

 

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Kapsalon Haar'Salon.   Als u bezwaar maakt zal Kapsalon Haar'Salon onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan Kapsalon Haar'Salon afschriften en/of kopieën van gegevens die het bedrijf (laat) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

 


Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

 

Kapsalon Haar'Salon
Simmerwei 5
9295 KA Westergeest

 

0511-760060

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij werken met de volgende merken

Contact

Adres:
Simmerwei 5
9295 KA Westergeest
E-mail:
info@kapsalonhaar-salon.nl
Telefoon:
0511-760060

Privacy Policy

Kapsalon Haar'Salon is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder..

Over ons

Een jonge dynamische salon waar de trends op de voet worden gevolgd, een salon waar nog echt naar de klant wordt geluisterd. Haar´Salon maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande produkten van exclusieve kappersmerken van Farouk USA, Affinage en Nioxin.

Graag tot ziens bij Haar´Salon !

Minke Hoekstra ( topstyliste & salonmanager )

MiHairSalon Vakantie van 23 juli t/m 6 aug
MiHairSalon RT @jumbodokkum: Jumborianen tikken 2017 af, we zijn los tot 17.00. https://t.co/hxAMYYDpRj