Kapsalon Haar'Salon

Creativiteit en aandacht voor jou staan bij Haar’Salon op nr 1  !

 

Ontdek de look die bij jouw persoonlijkheid past ..

 

         AFFINAGE SALON PROFESSIONAL 


Beauty comes from the inside

                                                                       Inside the Hair Salon

Onder het genot van een warm of koud drankje bepaalt uzelf de richting van de behandeling. Iedereen is uniek en heeft of zoekt een eigen stijl.

Houd rekening met de naderende vakantie

Vakantie van 10 t/m 31 juli 2021

 Haar’Salon is in 2013 uitgeroepen tot Kapsalon van het jaar voor de Nederlandse Haarstichting.

 

Sinds 2009 zetten we ons al in voor dit goede doel, in 2013 mochten we zelfs een prijs in ontvangst nemen voor het hoogste sponsorbedrag d.m.v. diverse ludieke acties.

Inmiddels jaren later en vele haardonaties rijker, is het nog steeds mijn doel om deze stichting te vertegenwoordigen en te steunen. Hoe mooi is het dat je je werk kan associëren met een goed doel.

De spaarpot voor de Haarbank was afgelopen week alweer rijkelijk gevuld door de vrijgevigheid van mijn klanten en het doneren van haar gaat gelukkig nog steeds door, hartelijk dank daarvoor. Het is af en toe schrijnend om mee te maken hoeveel vrouwen (ook in mijn clientèle) met deze vreselijke ziekte te maken krijgen. Afgelopen week mocht ik het lange haar afknippen van een klant die zelf door borstkanker is getroffen. Hoe bijzonder en emotioneel deze beslissing van haar was om haar lange haar te doneren (voordat ze de chemo’s moet ondergaan) zijn niet in woorden uit te drukken.. erg heftig..

Daarom meisjes en dames, ga vooral door met sparen van haar zodat we nog meer mensen blij kunnen maken die al zoveel moeten inleveren door deze ziekte. Het draagt in ieder geval iets bij in hun zelfvertrouwen om vrouw te zijn.

Met vriendelijke groet, 

Minke Hoekstra - Haar'Salon

 

* Hang uw jas aan de kapstok in de hal

* Desinfecteer je handen met de aanwezige gel

* Mondkapjesplicht per 1 dec 2020 :  aanwezig voor € 1,- p.st.

* Houd tenminste 1,5 mtr afstand van elkaar

 

Dank u 

 

Yess! we mogen weer !

 

Niet verwacht nog maar wij mogen gelukkig onze deuren weer openen vanaf volgende week WOENSDAG 3 maart !

Afspraken die al eerder ingepland stonden heb ik overgezet ( zie mail ) 

Vanaf heden kan er weer ingepland worden, het liefst via het onlineafsprakensysteem. Ik zal het behoorlijk druk hebben de aankomende tijd, dus ik zal niet altijd telefonisch bereikbaar zijn, uw begrip daarvoor. Mailen en appen mag uiteraard ook.

 

Graag tot gauw !

 

Liefs Minke

Lieve klanten,

 

Eindelijk is het zover: we mogen onze deuren weer openen vanaf volgende week, uiteraard op een verantwoorde manier volgens de voorschriften van het RIVM, daarom vraag ik u en jou hier ook op een verantwoorde manier mee om te gaan: 

* Als u zich ziek voelt of klachten hebt, annuleert u de afspraak.

* Er staat bij de hoofdingang ( centrale hal ) een desinfecterende handspray voor u klaar om te gebruiken. 

* Er is geen lectuur aanwezig dus neem zelf wat te lezen mee.

* Ik maak gebruik van mondkapje, wegwerpbekers en plastic wegwerpkapkleden.

* Alle gereedschap, stoelen, deurklinken ed worden ontsmet na elk bezoek.

 

Om de toestroom fijn en verantwoord te laten verlopen vraag ik u de afspraak online in te plannen via de site. Dit zal dan vanaf donderdag 7 mei weer mogelijk zijn. Bij vragen en advies mag u me ook altijd benaderen op 06 15864706 wh'app

 

Heel graag tot gauw !

 

Liefs Minke

 

 

Helaas moet ik er wéér een negatief bericht van maken..: zoals het nu staat wordt de lockdown (voor ons) met 3 weken verlengd, dus dat betekent dat we op woensdag 3 maart pas weer kunnen beginnen...

 Klanten die vanaf 10 februari ingepland staan ga ik zoveel mogelijk op volgorde overzetten naar het moment dat we weer mogen starten. U mag me ook zelf benaderen via mail of app ( 0615864706 )

 

Zoals jullie weten is er, naar aanleiding van de persconferentie dinsdagavond, besloten om de maatregelen eerst weer te verlengen t/m 19 mei. Teleurstellend nieuws, we willen allemaal weer zo graag aan de slag met jullie bossen haar. Uiteindelijk gaat het erom dat we verantwoord kunnen werken, voor u, voor jou en voor mij, we zullen geduld moeten hebben en erop moeten vertrouwen dat we dit nare virus de baas zullen worden. Daarom kan ik op dit moment niets anders dan jullie sterkte en gezondheid toewensen, pas een beetje op elkaar.....

handen in het haar 3

Lieve klanten,

 

Teleurstellend....

Wat er momenteel gebeurd in de wereld is zeer frustrerend voor iedereen, soms moeilijk om de moed erin te houden en positief te blijven maar het is niet anders...We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en samen moeten we dit onder controle krijgen..

Het kabinet heeft nu eerst weer besloten dat we gesloten moeten blijven t/m dinsdag 9 februari .

Klanten die vanaf 20 januari ingepland staan ga ik zoveel mogelijk op volgorde overzetten naar het moment dat we weer mogen starten. U mag me ook zelf benaderen via mail of app ( 0615864706 ) 

 

Blijf gezond en heel graag tot gauw !

 

Liefs Minke

Dag lieve klanten,

 

Even een berichtje van mij, ik vind het erg fijn dat jullie allemaal met me meeleven, waardeer het zeer, weet dat ik ook aan jullie denk en jullie mis.

 

Zoals het er nu voor staat is het afwachten wat er na volgende week dinsdag 21 april wordt besloten in de persconferentie die gepland staat. 

We hopen natuurlijk allemaal dat we de deuren weer kunnen openen na 28 april. Wel met de nodige maatregelen uiteraard, het zal zowiezo nog een hele tijd aanpassen en bijstellen zijn.

Maar wat wel kan ...

Online afspraken kunnen worden ingepland zodat er een geleidelijke stroming in de salon plaatsvind, waarbij er nooit meer dan 3 personen in de salon aanwezig zijn. ( als we langer moeten sluiten dan 28 april dan vervallen deze afspraken automatisch )

Voor een knipafspraak neem ik 40 minuten ( dubbele tijd ) en bij een kleurbehandeling wordt er 1,5 meter gewaarborgd tussen klanten.

 

Ik houd jullie op de hoogte 

 

Liefs Minke

Lieve klanten,

 

Opnieuw is er een lockdown aangekondigd, dit betekent dus dat alle afspraken t/m 19 januari komen te vervallen. Inmiddels heb ik al veel klanten benaderd en opnieuw ingepland. Nu maar hopen dat er geen verlenging nodig is. 

Mensen.. blijf gezond en pas een beetje op elkaar !

Voor nu eerst, ondanks deze rare periode, een fijne gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2021 en graag tot ziens in het nieuwe jaar ! 

 

maatregelen omtrent het Coronavirus 

Lieve klanten,

De onrust en onzekerheid hebben plaats gemaakt voor de nieuwe maatregel: Het welzijn van iedereen is kortom belangrijker. De anderhalve meter afstand kan gewoonweg niet in ons mooie vak. 

Daarom moet ik nu tot 28 april de deur sluiten.  Ik hoop op jullie begrip daarvoor. 

Producten en haarverfkits oa kunnen jullie bij mij bestellen via fb of whats app: 06 15864706 

Contact

Adres:
Simmerwei 5
9295 KA Westergeest
E-mail:
info@kapsalonhaar-salon.nl
Telefoon:
0511-760060

Privacy Policy

Kapsalon Haar'Salon is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier verder..

Over ons

Een jonge dynamische salon waar de trends op de voet worden gevolgd, een salon waar nog echt naar de klant wordt geluisterd. Haar´Salon maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande produkten van exclusieve kappersmerken van Farouk USA, Affinage en Nioxin.

Graag tot ziens bij Haar´Salon !

Minke Hoekstra ( topstyliste & salonmanager )

MiHairSalon Mijn advies : Vooral blijven oefenen .. https://t.co/a28K17cBo8
MiHairSalon RT @patrickkalle: Oproep aan onze bewindslieden. Neem uw verantwoordelijkheid #anko #coronaprotest #dutch #kappers #kappersgaankapot #dutch